Borås m.m

Kändes som att det var ett tag sen man skrev här, så vad har hänt denna veckan. Nja inte så mycket egentligen, eller joo.. I torsdags blev det förfest hos Marika för att sen gå ut, 50 dagar kvar till studenten.
Fredagen blev lugn och på lördagen var det torpet, jobba lite och sen åka på 20-års fest och sen utgång. Riktigt trevligt var det.
Idag har jag gått promenad med lina och sen har jag träffat jennica.

Imorgon ska jag sanna lina och jenny ta oss en liten roadtripp till Borås och kolla runt lite. Ska bli riktigt trevligt och sen på kvällen ska vi festa. Kommer bli en riktigt rolig dag, och skönt att vi är lediga måndag och tisdag nu =)

IFK SKÖVDE !!!

Jaa igår träffade jag Jennica en stund när hon kom hem och har även umgåtts med henne idag.
Sen nu har jag precis kollar på IFK Skövde, handboll. Gud vad det var nervöst i slutet, hur spännande som helst. Men jaaaaaaa vi gick till final, globen här kommer vi och vi kommer vinna. hade varit riktigt kul att åka dit.
Får hoppas det inte blir lika nervöst den gången bara för jag klarar inte av det mer snart.
Snart kommer J, hon har varit på matchen så ska vi se lite bilder från Kina. Sen ska jag se på film och sova gott för vi kom till FINAL =)

Ibland går det inte alls.

Ojojoj jag säger bara vilken Tisdag. Jag och sanna skulle sända en timmes radio, vi behöver inte ens prata om hur det gick. Har aldrig gått så dåligt, musiken sattes på fel eller inte alls och vi började as garva hur länge som helst för att min mick kände för att åka rakt ner i bordet och jaa det går inte ens förklara, frustration är bara ordet.

Nu har jag sett på tv, uggly betty och desperate housewifes. Och innan det började fick jag ett samtal från Jennica, hon var i gbg och var på väg hem. Ska nog träffa henne en stund sen, höra hur hon haft det och sånt. Var ju mer än två veckor sen vi träffades så ska bli riktigt kul, saknat henne. Sen ska jag ta och sova så man är pigg till redovisningen imorgon, hur den nu kommer gå..


Måndag.

Idag har jag och sanna växlat pengar till prag. Det är verkligen snart det händer.
Annars har det inte hänt mycket denna måndagen. Hjälpte mamma med cheescake. hur det nu stavas för min bror fyller 20 på onsdag och jag fyller en vecka efter det så ska fira oss lite på fredag.
Sen åkte vi upp till krister och gunilla och satt och pratade, det var trevligt, Pratade om studenten och sånt. Ojj vad tiden går fort, snart är det liksom dags.
Nu ska jag snart på promenad med sanna, chockande att jag fick med henne. hehe.
Sen när jag kommer hem ska jag nog se Ghost rider tror jag och sen sova.
Imorgon är det prag möte, ska bli riktigt kul att få veta lite mer saker och hur dagarna kommer se ut =)
Puss och hej.

Lata söndag.

Denna söndagen har varit lugn, precis som söndagar ska vara.
Har handlat med pappa idag, som vanligt på söndagar. Sen har jag kollat film.
Kollade nyss på handbollen. Tack Skövde, ni är grymma. Men vilken match det var, kunde knappt kolla i slutet. Skönt att de vann, hoppas de vinner på onsdag så är vi i final =) Får väl se om man ser matchen på tv eller om man går till arenan, kommer säkert vara slutsålt.
Nu väntar jag på ett greys anatomy avsnitt av lina som jag ska se sen, för det är såå otroligt bra =)

Imorgon är det dags för skolan igen då, men skönt för nästa vecka är vi lediga mån/tis. Ska egentligen redovisa imorgon men det blir nog lite problem med det. Har inte hittat någon film jag kan visa snuttar ur.
Så får ta och prata med Anders så får vi se om han är på den glada sidan och låter mig slippa..

På tisdag kommer J hem, träffar väl henne på onsdag. Ska bli otroligt kul att hon kommer hem så man får höra vad de har gjort för kul =)

Mys lördag..

Idag blev det ytterligare en dag i torpet.
Sen for jag hem och fixade  iordning mig lite, sen kom Sanna, Lina, Jenny och Lisa. Vi hyrde två filmer och åt lite kladdkaka. Var faktiskt hyffsade filmer vi valde tycker jag, American Dreamz och Crazy in love. Den sista nämnda var lite små seg men båda var bra. Var en trevligt kväll med tjejerna, som vanligt <3
Nu ska jag kolla lite resor inför sommaren sen lyssna på lite musik och sova =)

Fredag.

Jag och Sanna kollade OC i går kväll och lite inpå natten, men vi orkade inte kolla så mycket innan vi somnade.
Sen idag åkte vi in till skolan för att hämta våra mediakläder, är redan kär i byxorna, as mysiga.
Efter skolan åkte jag och pappa och köpte skor, ett par till studenten och två par andra.
När jag kom hem kollade jag på film sen kom sanna förbi en sväng.
Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog poppa pocorn och se The Fotball Factory och sen kanske se Happy feet. Blir som sagt en lugn fredag idag...

Torsdagen det...

Dagen började med att jag åkte till skolan, skulle låna en film av lina, a cinderella story. Jag gick sen hem och såklart skulle det ju spö regna och sluta regna när man kom hem.
Satte mig och kollade på filmen. hur söt film som helst.
Sen gick jag och mötte lina och jenny för att se på ännu en film. raise you vocie, mycket bra film det med.
Och såklart blev det mycket prat om sommaren. Kommer nog bli den bästa sommaren det här =)
Nu väntar jag på att sanna ska komma så ska vi se massa OC hela kvällen/natten. Ett litet marathon nu när vi är lediga imorgon.

Sommaren 2007 kommer bli guld..


                                    


Jag med mina tjejer som jag ska utomlands med, Sanna,Lina och Jenny <3

I hope...

Idag hände inte mycket. Ingen skola, eller ja hade men kändes som en ovärd dag så tog ledig;P
Gick till sanna och kollade lite OC avsnitt, grymt bra den serien.
Sen har jag bakat kladdkaka fick fin besök av lina och sen kom sanna. Åkte sen iväg till jenny en stund och pratade. Det blev mycket utomlandsprat och det ser ut som att det kommer bli två veckor i alanya. Längtar som bara den, utomlands med mina favorit tjejer och vi kommer ha så otroligt kul och i två veckor. Längtar redan.
Sen skjussade sanna hem oss till mig så gick vi en promenad. Pratade om allt möjligt. Alltid skönt att träffa lina, har alltid mycket att prata om och känns som det aldrig tar slut. Tack för att du finns lina.


Nu saknar jag J så se till att komma hem snart <3

You could be happy, I hope you are. You`ve made me happier than I`d been by far.



Hej och hå.

Jaaa, nyss hemkommen från skolan. Hände inte mycket idag inte. Pratade lite prag och så, hur mycket man ska ha med sig och sånt bara. Sen gjorde vi inget speciellt resten av dagen, eller ja hade historia prov i slutet. Vi får se hur det gick, känns väl ändå rätt hyffsat bra faktiskt.
Idag nu ska jag bara ta det lungt, ikväll är det ju massa bra på tv. Ska väl träna lite på redovisningen i rörlig bild med.

Sen får man säga, stort Grattis till lisa som klarade teorin idag, riktigt kul =)

Ni måste brara lyssna på :
Snow Patrol - You could be happy
Mika - Grace Kelly
Keane - Nothing In My Way


Det är verkligen snart...

Åhh idag har det varit en skön dag, eller ja satt på vårdcentralen 1 timme och 40 min helt själv, fick höra massa prat av tanterna runt omkring. Gud vad de pratar, vet ju hela deras livs historia nu också.
Sen åkte jag och sanna till skolan och historian, sen satt vi ute lite och jag gick på webbdesignen, kan ju säga att det inte hända mycket där inte. Sen gick vi hem, satte oss ute och försökte läsa lite historia, måste läsa mer snart men orkar inte.

Jag är glad, för lina skrev precis på msn att det bara är 18 skoldagar kvar. Det är ju seriöst ingenting, känns som att det är mycker mer. Det närmar sig verkligen.

Känns rätt bra, för efter imorgon blir det en lugn vecka, eller ska redovisa på rörlig bilden på onsdag men det får bli som det blir, orkar inte fixa det så noga. Sen har vi ingen apu på torsdag och fredag, skönt det.

Har suttit och kollat på lite utomlands bilder idag med, längtar tills sommaren nu. Då ska vi åka långt bort, till solen, värmen och fest. Vi får se vart det blir av, men vet att det kommer bli hur kul som helst med mina tjejer hur som helst, hoppas verkligen det blir två veckor, skulle inte sitta fel.

Inte dåligt det.

Ne nu är jag riktigt trött. Jobbade ute i torpet ett antal timmar idag med. Känns ju om man säger så och smarta jag smörjade ju inte in mig så nu sitter man röd här igen och det bränner lite, ser förjävligt ut, men är det sommar snart så är det:P
Sen när jag kom hem kom jenny och lina förbi så pratade vi lite. Brukar bli sånna överraskningar ibland och man blir himlans glad av att få träffa dem.
Nu har jag läst lite historia, mnåste läsa mer. Vi har prov på tisdag, eller ja prov och prov, vi får göra det två och två så jag och sanna ska göra tillsammans, kommer nog bli bra det=)
Nu är det dags för ännu en ny vecka i skolan, helt otroligt vad tiden går fort. Jag lina och jenny kom på att nu är det ju bra 2 månader kvar som kommer gå ritkigt fort, och prag snart sen är det STUDENTEN 2007 :D


sol sol sol...

Jaa då gick man upp tidigt idag och åkte till torpet för att dra ner lite sladdar i marken. Det var sjukt varmt att stå och göra det och när man kom hem så såg man hur röd man blivit, ja precis röd, nejdå inte brun eller något utan röd som en kräfta. Men kan ju hoppas det blir lite färg utav det iaf. Ska ju ut imorgon igen så får hoppas vädret är bra då med.
Sen när jag kom hem blev det att stressa och göra sig iordning för att åka till elin med lina, sanna och jenny. Vi grillade, spelade kubb och lite spel och sånt mys. Men nu är jag riktigt trött, men ska lyssna på lite Jason Marz, för hans låtar You and I both och I`ll do anything är riktigt bra, sen blir det sängen..

Tack, äntligen lite värme

Äntligen helg igen. Blev nästan helg för mig igår när jag och sanna gjorde klart vårat närradio program. Skulle bara till skolan och bränna idag så vi var där 15 min sen var det att gå hem igen. Skönt att inte ha någon apu torsdag och fredag tre veckor framöver nu =)
Eftersom det var så fint väder ute så satte vi oss ute hemma oss mig på baksidan och spelade lite kort och yatzy när vi kom hem. Drog även ut högtalar för att få musik från sanna ipod. Var riktigt trevligt, så där satt vi i några timmar.
Sen träffade jag lina för en promenad, var lika skönt väder ute då och mycket prat blir det som alltid.

Helt plötsligt fick jag en stressad helg känner jag. Ska ut i torper tidigt imorgon och hjälpa till, sen blir det hem göra sig iordning för att åka till elin med tjejerna. Kommer bli riktigt kul som det alltid är hos elin. Sen på söndagen måste jag fixa med webbdesignen, träna på redovisning och fixa fram film osv och sen träna på historia provet. Vet inte riktigt hur allt detta ska hinnas med. Kommer vara halv död efter helgen. Men man ska väl överleva detta =)

Trevlig torsdags kväll..

Ja denna dagen skulle jag och sanna bege oss till skolan och närradio. Tänkte att idag kommer det inte störa något som det gjorde förra gången när folk var tvungna att spela in saker till sina projektarbeten. Men nejdå, då ska vi bli filmade till öppna kanalen och åttor skulle se hur vi hade det, men vi hann iaf klart idag så det känns skönt det.

Sen åkte jag sanna lina och jennt iväg och tränade, man märkte ju att man inte tränat på ett tag. men det var skönt. Sen var det hem duscha fort och göra sig iordning för att åka till jenny. Där vi satt ute tills en halv tolv och prata och fika lite. Mycket trevligt och som vanligt mycket skratt. Blir väl att sova snart eller kanske se någon film, för imorgon blir det att sova lääänge =)

Tisdag, Tisdag...

Ja första skoldagen avklarat. Den var ju väldigt jobbig då, eller inte. Kom dit, första lektionen inställd, ner på stan och gick sen till ljudet, lite sena men hade redan slutat, så blev att vänta på historia lektionen. Rätt ovärd dag med andra ord men ändå skönt.
Sen har det inte hänt så mycket mer, kom hem och sov lite, åkte iväg och handla med sanna sen har jag skrivit rörlig bild arbete.

Nu kollar jag lite på att arbeta som Au Pair i USA nånstanns, får väl se, är ju ett möte den 5:e maj, kanske går på det, kanske inte. Vet inte riktigt än, vore nog riktigt kul iaf. Men att vara borta ett år, det är där som skon klämmer. Ja man har ju tid att bestämma sig på iaf =)

Sitter och lyssnar på lite musik, många favoriter =)

Jerk It Out - The Caesars
I`ll do anything - Jason Mraz
Jealous Guy - John Lennon
There she goes - The La`s
Is this love - Bob Marley



Det var slutet det.

Usch försöker göra allt för att inte behöva gå och sova för att vakna upp och gå till skolan. Orkar inte med den mer, behöver mer lov.

Idag har inte hänt alls mycket. Har umgåtts med Sanna. Hon klippte till min lugg, den började bli lång. Vet inte om jag vill ha lugg längre, men måste snart gå till en frisör och klippa mig när pengarna tillåter, och färga håret med.

Fick ett sms av Jennica förut, hon befann sig i Moskva nu. Hon kommer säkert ha det riktigt bra. En upplevelse är ju det minsta man kan säga iaf.

Nee får väl ta och sova snart ändå så man är lite pigg imorgon iaf. Vill inte, man får bara mer ångest när man tänker på skolan, räcker med den ångesten man har. Men det är bara att se framåt, snart ska vi ju åka till prag så får hoppas tiden rinner iväg och man får kul där. Tveksam men får väl tänka positivt =)

Ibland händer saker man inte vill ska hända.

Ja då var snart ens sista påsklov över. Vad har man då hunnit med egentligen? Känns som man har gjort mycket men ändå inte, för tiden går så fort. Har varit i gbg och haft lite grillning vid simsjön med sanna, lina och jenny. Sen blev det utgång på torsdagen och även igår. Måste säga att torsdagen var roligast fast det var otroligt kul att träffa på Emilia igår. Sen har det inte hänt så mycket mer. Har iofs varit skönt att vara ledig och bara ta det lungt och slippa tänka, eller ja tänka har man fått göra mycket den senaste dagen men det infattade ju inte skolan iaf. Nu är det tillbaka till skolan igen, visserligen lediga imorgon men sen är det raka vägen till studenten.

Och imorgon åker min kära vän Jennica iväg till Kina i två och en halv vecka. Hur ska man klara sig utan henne? Kommer sakna henne massor och hoppas att hon kommer ha det jätte kul i Kina när man själv får stanna hemma här i Skövde.
Nu ska jag snart träffa henne och säga hej då, sen blir det nog att kika en film eller något.

Dagen..

Igår gick jag, lina, jenny och elin ut. Först var vi hos lina och förfestade, var mycket trevligt. Spelade kort och satt och pratade. Sen begav vi oss till bogrens, var mycket folk ute så det var kul. Var en riktigt rolig kväll.

Sen idag vaknade man upp och mådde mindre bra. Tog en promenad med sötnosen Lina och pratade, alltid lika trevligt.
Nu ikväll har jag sett på massa grey`s anatomy avsnitt. den serien är sjukt bra. Nu hoppas jag på nya avsnitt snart så jag kan fortsätta se. =)


GBG.....

Idag blev det gbg med Lina, Jenny och Sanna. Var otroligt kul, köpte däremot inget. Tågresan dit var full av skratt, lina satt och nunnade på låtar som vi skulle gissa på vad det var för låt, och vad kul det såg ut och lät och var.
Sen när vi var frame gick vi och åt kinamat, riktigt gott och inte lite mätt man blev. Vi gick runt och kollade lite, sanna och lina köpte lite saker men jag och jenny hittade inget. Eller hade ju inte kunnat köpa nått ändå för har inga pengar.
Sen var tågresan hem minst lika rolig om inte roligare. De andra på tåget uppskattade nog inte våra skratt lika mycket som vi. Vi prata om allt, fattar inte hur kul man kan ha ibland. Vi lyckas alltid få det rolig på våra tågresor. Men det är det som är bra, det är det som gör att man bli så glad som man blir när man är med så underbara personer, vet inte vad jag skulle göra utan er. Det är sånna här dagar som man verkligen mår så bra.
Sen har det blivit endel tv tittande, gilmore girls och desperate housewifes, bra det. Snart ska jag sova för är trött.
Imorgon kanske man ska vara så snäll och hälsa på farmor och farfar och sen blir det  åka upp till simsjön och grilla lite med Lina, Jenny och Sanna =)

Äntligen lov.

Då var helgen över. Gått fort som vanligt. Men det är skönt att det är lov nu iaf. Kommer väldigt lägligt.

I lördags som sagt var det ju 20-års fest, som var riktigt kul. Blev god middag och sen festa. Jag och Lina vaknade väldigt tidigt så gick ner och satte oss, sen kom Jenny och vi gick ut och satte oss i det fina vädret. Var riktigt skönt att sitta där. Sen åkte vi hem och jag träffade lina på kvällen. Gick en promenad och köpte lite gott och sen hem och kolla på Greys anatomy, som var riktigt bra, som vanligt. Nu börjar det bli spännande.

Idag får vi se vad som händer. Tråkigt att det blåser så mycket annars hade det varit skönt att sola lite. Men ska träffa Jennica lite senare så får vi väl se vad som händer, promenad eller film. Nu ska jag ta och göra lite nudlar. gott.=)