Tisdag!

Ja helgen går fort som bara den.
I fredags var lina jenny och sanna här, det blev att dricka, sjunga singstar och köra vattenfall, var riktigt trevligt.
På lördagen blev det gbg, skulle sovit över men bestämde oss för att inte göra det, var för trött och hade ont i rygg osv. När vi väl kom hem på kvällen gjorde vi inte mkt förren jennica och niklas ringde och ville åka hit och dit.
Det slutade med en snabb sväng på statoil i ryd, sen vidare till tidan och så fick vi för oss att åka och kolla på blablas grav, kommer inte ihåg vad den heter, men vi hittade inte dit så irrade runt i en skog nånstanns i tidaholm ca.1h 30-2h. Som sedan slutade med att vi kom ut i korsberga, ja det blev en sen natt som slutade i sängen vid fem på morgonen och sen var söndagen borta. Men det var en trevlig helg..

Idag annars, jobba som vanligt, sen skulle vi hämta mattias mamma och skjussa henne och ja det började med min fot under bilen. Älskling råkade köra över den. Så nu sitter jag med en bultandes/haltandes fot.. Är inte allt för skönt, men hoppas jag kan jobba med den imorgon iaf.

Har sett gossip girl med, hur bra som helst och sen även desperate housewives, funderar på att se ett till avsnitt faktiskt..

With you !

Denna veckan tycker jag har gått riktigt fort och ska verkligen inte klaga för det är riktigt skönt med helg nu.
Idag då. Började såklart jobba vid sju till 12.42, sen begav jag mig till stan och mötte sanna, gjorde lite ärenden.
Nu sitter vi här hemma hos mig och ska göra oss iordning, för snart kommer lina och jenny. Ska dricka lite, sjunga lite singstar antar jag och bara ha det allmänt trevligt. Ska bli kul.

Imorgon får vi se vad som händer, beror på vad älskling känner för. Om han vill åka till gbg eller inte. Annars hittar vi väl på något annat här hemma.
Annars så blir det väl bara att njuta av denna helgenf ör den är väl snabbt avklarad som vanligt.

Var även inne hos sannas mamma idag med, kollade resa till Thailand i december. Vill verkligen åka dit nu, men kanske är lite för dyrt. men det ärju billigt där och ja det är nog absolut värt det. =) Så får hoppas på det bästa.
Sen är det även prat om Prag, ja det skulle man inte säga nej till, kanske jag kan åka dit denna gången utan att ligga sjuk på "vandrarhemmet". Ska bli spännande att se vad de kommande månaderna kan ge =)

With you med Chris Brown är riktigt fin. Spelas endel just nu