Ayia Napa

Ja nu imorgon så åker vi, har inte packat klart än. Men har iaf tagit fram det mesta som jag ska ha med mig sonart m jag kommer på nu.

Förut idag så var vi hemma hos mamma och pappa och åt sen åkte jag och mamma och sa hej då till älskling,bror och pernilla. usch det var jobbigt. Men imorgon åker ju vi så då kommer jag inte tänka lika mycket på att vi inte träffas på 3 veckor.
Snart hoppas jag lina och sanna kommer, så jag kan äta min goda sallad jag var och köpte på prima förut =)

Det är verkligen inte kul att packa, känns som man glömmer allt nästan. Men det är tur att vi är 4 tjejer som åker, då är det alltid någon som har det man glömt.
Om jag inte skriver imorgon så hoppas jag att ni har det bra här hemma i Sverige eller vart ni nu befinner oss, för vi ska det kanon.

Grattias älskling 1 år och fler ska det bli <3


Snart där!

Idag är det lördag och våra föräldrar har varit här på fika, gjorde en jordgubbstårta. Det blev gott.
Och idag är den första dagen på min semester, första semester =)

Vid den här tiden på om 2 dagar sitter vi på flyget till cypern, ska bli så skönt.
Det som är mindre kul är att jag blivit sjuk, kan väl säga tack vare mattias för han hade preet skacis det jag har nu.
Men det ska gå över till ayia napa, det måste det. inte så kul att sitta där de första dagarna och vara kul.
Fast ändå så är jag van vid att aldrig varfa på topp på de resor jag gjort.
Imorgon säger jag hejdå till älskling, bror och brors flickvän då de åker till Thailand, kommer sakna min mattias hur mkt som helst. Men det kommer säkert gå fort, kommer ha en underbar tid i Cypern.



2 dagar kvar till Cypern, 2 dagar kvar till 1 år med älskling. <3


Fem dagar kvar =)

Ja idag, onsdag är det fem dagar kvar tills vi sitter på flyget ner till Cypern-Ayia napa. Sart bara fyra för denna dagen är ju snart slut så.
Varit hemma från jobbet idag med men ska dit imorgon, känner mig dock inte helt 100, men något ska man väl jobba sista veckan innan semestern.
Kommer väl vara helt slut efter jobbet imorgon, har ju inte jobbat på 5 dagar nu, men gud vad skönt det ska bli med lite semester.
Får se vad som händer när älskling och jag har våran vecka ihop, har små kolla på 5 dagars resor men inte hittat någon bra, så blir kanske öland, tysklan eller något sånt. Får se vart vi åker någonstanns om vi nu gör det, men ska iaf bli riktigt skönt.

Nu ska jag kolla på lite tv medans sanna sitter brevis och spelar sims, det är såå kul :D

Hej måndag!

Ja då var det måndag och jag är sjuk. Har känt mig dålig till och från sen i torsdags men nu känns det sämre. Så blev att vara hemma idag och bli frisk. Har inte gjort något mer än att ligga i sängen och har precis kollat på film. Ska väl försöka få i mig lite mat snart.

Annars den här veckan ska det väl bli jobba, träffa lina och sen på fredag fira soundes.
På lördag kommer min mamma och pappa och älskling mamma och kille,eller vad man nu säger för att antagligen äta och fika.  För på söndag åker älskling till sthlm för att ta flyget med min bror och hans flickvän till Thailand och jag åker till cypern med tjejerna på måndag. Så vi blir borta från varandra i 3 veckor. Det jobbigaste är väl att vi inte firar 1 år tillsammans men det ska vi fixa ihelgen.

Nu ska jag vila lite och sen laga mat.