Skit ryg och ayia napa.

Har varit hemma idag med från jobbet eftersom min jävla rygg inte blir bättre. Men imorgon så även hur ont det än gör ska jag till jobbet, för att vara hemma klarar jag inte en dag till. Finns verkligen inget att göra. Det är ju att ligga i soffan och se på tv och hur kul är det på en skala?

Men senare ikväll iaf så ska lina sanna och elin komma hit. Vi ska planera våran ayia napa t-shirt som vi ska trycka. Får hoppas att det blir bra och vi kommer på något bra iaf.
Sen ska jag se på top model ikväll och sen sova skönt och upp och jobba. Konstig nog så trodde jag inte man skulle säga att det faktiskt ska bli skönt att jobba igen.

Ha en bra dag. Och jag hoppas lina kommer få det jätte jätte bra i Tallin..

Varför ??

Ja nu var helgen över. Det blev en mycket bra helg till slut.
På fredag blev det utgång, riktigt kul och på lördagen upp och fara i väg till gbg och se håkan.  Han var riktigt bra, otroligt roligt att se han på scen, inte många som har sån energi.
Igår hände inte mkt tog det lungt och såg på tv för mesta delen av dagen.

Idag var inte lika kul, vaknade upp och ja som diskussinoen gick i gbg med tjejerna, vad fan ska vi ha mens för. Seriöst, jag vill verkligen aldrig mer ha den. Var tvungen att vara hemma från jobbet för kan knappt gå och såklart så blir min rygg dålig, igen.
Sen finns det verkligen ingenting att göra heller. Shh det kom hit 2 killar från shb eller vad det nu heter och har bytt vårat kylskåp och ja de verkar ju aldrig vara klara. Och jag vill bara lägga mig ner men nejdå. Trevlig ska man vara den dagen man inte känner för det.

Men snart så, så är det sommar och först sthlm sen blir det AYIA NAPA med lina sanna och elin.. Ska bli sjukt kul. Så det är det som får göra min dag i dag iaf,

Och ja sen 9 månder med älsklingen... Älskar dig <3