Det var dagens..

Jag och Jennica har precis varit ute på en långpromenad i det fina vädret. Men jaa vi bli omringade av militärer, går där och pratar och sen kommer en efter en och ja vi stannar i tunnel så de inte kan gå förbi, man skulle ju kunna tro att det var trevligt men nee, inte när det rå glor.
Sen kom vi hem och jag har nog inte skrattat så mycket som på länge som när Jennica, jag och pappa satt och prata. Säger jennica

Jag ska bli fallskärmsjägare
Detta svarar pappa på:
Ja men det är bra att det finns sånna som du som kan prata om kull fienderna.
Det var någ det roligaste på länge alltså

Nu kommer snart favorit Lina hot så ska vi göra oss iordning. Sen komemr sanna och så blir det iväg på 20-års fest.

Perfekt..

Äntligen är det lov. Känns som att det är perfekt nu. Hade inlämning på vårat projektarbete idag. Blev mycket tjaffsande och gapande mellan mig och sanna, haha så blir det när man är pressad och datorerna och skrivarna aldrig fungerar som de ska. Och sanna som skulle laga skrivaren, ja det gick ju bra först men sen fastnade ett papper, sanna försökte ta ut det men gick inte så jag gav det en chans, ja då bränner man sig, tack sanna för att du förvarnar att det är skit varmt. Men skönt när det äntligen blev inlämnat och närradion, våra två program blev klara. Sen satt jag och Marika kvar och fixa lite med vår slutprodukt i rörlig bild. Blev sen hem och se på greys anatomy med lina, och prata en massa. Det var ett tag sen vi hittade på något så det var riktigt kul, underbar vän.
Sen kom Jennica så kollade vi på film, festival blev det, rätt bra film det där faktiskt, och ibland kan man ju undra hur vi ens kommer på endel konversationer vi har.

Imorgon, eller ja det blir ju idag nu så är det dags för 20-års fest. Kommer bli riktigt kul och det har varit efterlängtat. Men innan det ska jag sova sova och sova för har inte sovit mycket denna vecka.

Igår var förresten mycket trevligt, var inte så mycket folk ute men träffade lite gammalt folk man känt för några år sedan så det var riktigt kul =)

Ibland händer det....

Jaa kära sanna ringde vi en halv sju och så att det blev utång till bogrens, ville inte först men okej då, får väl gå för denna gången. haha nedå känns som att det kan bli kul detta. Alltid kul att göra impulsiva saker, känner som att det blir mycket roligare då.

Men längtar ju som bara den till lördag., för snackar vi om fest. Jennys pojkvän fyller 20, så då blir det 20-års fest. Kommer nog bli riktigt kul, fast konstigt då. Har ju Sanna, Lina och Jenny där så kan inte bli med än hur roligt som helst.

Skönt med sista dagen i skolan imorgon. Projektarbete och Ljud inläming och närradion ska bli klart. Mycket där men skönt för sen är det lov. Efterlängtade lov...=)

Det var onsdagen det.

Vilket otroligt fint väder det har blivit, skönt att slippa ha på sig jacka när man är ute och går. Idag har varit en bra men tröttsam dag. Händer inte mycket i skolan just nu, hade två lektioner idag som inte ger något men det kan vara skönt det även fast man blir rätt uttråkad.

Var i sthlm i natt en liten sväng också. Åkte med Jennica när hon skulle skjussa Fredrik till flyget, så har sovit ungefär 30 min på ett dygn nu så börjar bli trött och seg.

Imorgon är det dags för en ny vecka på närradion för mig och sanna. Blir lite tufft att göra två program nu men det ska vi allt klara, sen blir det att fixa med vårat projektarbete som ska vara klart på fredag. Ska bli skönt med lite lov nu faktiskt så hoppas jag att vädret kommer vara lika bra då =)

Det bästa som finns - Helg

Ja nu är det ännu en ny helg. Tiden går otroligt snabbt och snart är det lov, skönt det. Vad har hänt ihelgen än så länge då?
Joo igår åkte jag och sanna med jennica till kinnarp för att kolla när hon sköt. Det var rätt trevligt och jag och sanna bestämde oss för att ta en liten bil tripp och kolla in kinnarp, eller ja det var ju bara att komma ut ur huset vi var i så såg vi hela. Men vi åkte iaf runt lite. Det blev så att sanna körde in på en cykelbana och kom på det efter ett tag så det var bara att backa. Sen åkte vi på nån skum väg som inte gick att vända, det var rätt creepy så drog upp rutan och låste dörren och sen kom vi fram till nån jäkla kyrkogård och sanna, ibland kan man undra hur hon kör. Vi kör runt en husknut och sanna fortsätter köra tills jag säger att sanna du vet att det är en gräsplätt va? Jag som är halvt blind ser det men inte sanna. Det var en rätt trevlig kväll ändå, hade ju inget bättre för mig ändå så, men var rätt trött när man kom hem runt en ett.
Och ikväll blir det film med sanna jenny och lina sen till stan och pims, ska bli ritkigt trevligt=)
Nu ska jag upp och äta lite tårta för kära bror fyller 25 år, blir en gammal man nu.. Grattis..

Sånna här dagar gillar vi =)

Idag har varit en rätt ovärd dag. Kom till rörlig bilden, var där i 20 min gick och åt och sen var det dags för ljud, men nejdå den var inställd. Så jag sanna och elin gick ner till stan för att bowla. På vägen ner till stan ramlade sanna för andra gången idag och direkt började hon tjata om sin jädra karma. Väl nere vid stan fick vi se att bowlingen inte var öppen så då gick vi och kollade balklänningar eller ja det blev mer att kolla på brudklänningar, många fina fanns det. Sen blev det att knalla hem i det otroligt fina vädret. Sova, träffa jennica och se på film. Nu blir det nog kanske att baka kladdkaka så att tiden går och det är dags för grey`s anatomy =) Det man längtar till varje onsdag..Tack och hej...

Det sägs att skratt förlänger livet.

Idag var det en vanlig skoldag och jag sanna lina och jenny bestämde oss för att gå ner på stan och kolla lite. Och om vi hittade saker. Alla hittade iaf något och alla köpte varsin klänning och sanna var väl den som var mest på shopping humör idag iaf, en riktigt lyckat shopping runda kan man minst sagt säga. Blev även eurobaguett, där lina och jenny åt,  jag och sanna höll oss och gick och åt i skolan. Det var en helt underbar dag, solen sken och det blev en massa underbara skratt. Om skratt förlänger livet kommer jag leva länge för med dessa vänner man har så har man alltid roligt. Sanna lyckades också dra ner ett provrum också. Vi gick därifrån och hoppades att ingen såg något. Men den stora frågan är ju ändå. Sanna hur lyckades du?
Sen ikväll nu har jag umgåtts med underbara jennica. Vi skulle ta en promenad tänkte vi men så träffa vi på krister och fick skjuss hem till mig istället, så den promenaden blev det ju inget av. Sen har vi kollar på film och tv hela kvällen. Nu blir det att lyssna på musik och prata med folket på msn. Sen blir det sängen och sova =)

En dag ute i solen..

Idag har jag umgåtts med min kära vän sanna. Vi gjorde iordning maten vi fick av nån lumpare ute i onsdags. Kan inte säga att det såg vidare fräscht ut eller smakade så gott, eller joo sanna tyckte det, men men det funkar väl om man måste äta det. Sen betsämde vi oss för att spela lite fotboll, eller ja vi körde klockan. Det var faktiskt riktigt kul, haha, vilka konversationer vi hade och vi kom fram till att man gjorde en jäkla massa konstiga ljud när man spelade. Men det var riktigt kul faktiskt, skönt att vara ute när det var så bra väder med. Blir väl att köra lite imorgon med skulle jag tro.. Känns skönt att känna att sommaren äntligen är på väg.. =)

                   


( inlägget är lite sent, skulle egentligen varit innan dagen efter, men hade glömt publicera. Så ni vet :P )

Gott och blandat !!!

Helgen hitills:

Fredag: Var i skolan med Sanna och öppna kanalen. Personalen på sonybmg har fan ingen aning om vad de snackar om. Sen blev det ner till stan med sanna lina och jenny. <3
Vi kollade på lite student saker och drog sen på rövartåg på skolan för att hitta våra studentmössor, men får vänta till på måndag. Sen kommer man hem och hittar mamma grävandes i massa barnbilder och man märker att studenten närmar sig, vilket är något positivt. På kvällen skulle sanna komma men hon somnade så det blev att kolla 3 filmer istället. John tucker must die, step up och nån film på tv:n.

Lördag: Vaknade upp av att Jennica ringde live från boden. Sen tog man det lungt fram tills sanna ringde och vi åkte till lidl och sanna satte igång något jädra larm. Bra gjort Sanna, fast man är ju inte direkt förvånad.
Sen åkte jag hem och sov för att sanna sedan skulle dyka upp igen. Nu åkte vi till kvantum och köpte godis, har kommit fram till att det faktiskt inte är så gott. Och kassörerna och folket runt omkring fick nog höra det ena och det andra som de inte ville. Vi åkte hem spela lite kort, åkte sen och låna film av lina.
Det är alltid lika trevligt att umgås med sanna, vi har endel underliga konversationer. Om pojkvänner man inte har och påklädda potatisar. Så kan det gå när man är är två och trötta..


Musik just nu:
Paolo Nutini - Jenny don`t be hasty
Panic! At the Disco - I write sins Not Tragedies
Akon fest. Eminem - Smack that
Kobojsarna - Sång om ingenting
Yves Larock feat Roland Richards - Zookey
The Killers - Romeo and Juliet
The Kooks - I already miss you

Dagen efter så där...

Jaa igår gjorde jag och sanna iordning våran lumpar mat som jag fick förra gången vi var ute. Var ju väldigt generöst då.. Det var ju kanske inte det mysigaste man sett och inte smakat heller, fast sanna tyckte att det var gott. Det funkar väl om man ligger och krälar ute i skogen.

Sen fick vi för oss att spela lite fotboll, eller vi körde rättaresagt klockan. Jag klara faktiskt nio, lite stolt sådär och sanna klarade fjuttiga 6, haha.  Nedå det var bra gjort. Var skönt att vara ute när solen var framme och man känner att sommaren äntligen är på väg snart. Ska bli otroligt skönt. Och massa spännande och roligare saker ska hända fram tills dess och även på sommaren. Kommer nog bli det bästa året på länge känns det som =)

100 dagar kvar..

Ja igår var det att fira 100 dagar kvar till studenten. Detta gjordes med förfest hemma hos julia med mycket trevligt sällskap, blev väldigt lyckat. Sen blev det att dra sig ner till stan och till krikelin. det var faktiskt mycket trevligt, hade varit roligare om man hade pengar så man kunde gå till bogrens och vatra men det var en väldigt lyckad kväll ändå.

Blev även krikelin förra onsdagen och i lördags. Måste säga att det var grymt kul. På onsdagen skulle vi fira marika och bara gå ut och ta en öl eller två men det blev lite mer än så och vi var ett gäng som hamnade uppe på västerhöjd för att ha fått för oss att bygga en snögubbe. Det blev ett väldigt fin mästerverk och även snöbolls krig. Kanske inget vidare att vakna upp nästa dag sjuk. Sen på lördagen blev det att åka till Elin på lite förfest och det blev som vanligt lyckat, sen blev det att vandra ner till stan och krikelin. Måste tacka tjejerna för en väldigt bra kväll.

Ska försöka skriva här lite oftare också. Blir inte att man tänker på det och ska försöka lägga upp lite bilder också =)