Övertid och paintball.

Helgen är då snart redan över. Denna helgen om något har gått fort.
Fredagen åkte jag hem till jennica och hennes familj, där det blev god mat och kräftor och mkt folk, var väldigt trevligt.
Fick åka hem hyffsat tidigt för att jag skulle jobba på lördagen.
Blev att gå upp klockan fem på morgonen, var inte så farligt som jag trodde det skulle bli. Dagen flöt på bra och efter jobbet hämta älskling upp mig och vi åkte till skara, som vanligt dessa lördagar och jag kollade på när de spelade paintball.
Vi kom hem efter nio nån gång och då var jag hungrig så blev sallad på prima, mums.

Idag har vi verkligen inte gjort något. Handlat som de flesta andra söndagarna, sen när vi kom hem öppna jag godis påsen och satte mig och kollade på sex and the city och kollade sedan på en film.
Gjorde även pannkakor förut som tyvärr bara räckte till matlådor för mig och älskling.

Nu sitter jag och väntar på att mina varma mackor ska bli klara så blir det antagligen ett till avsnitt av sex and the city, eller kolla på tv =)


Friidrott

Kom precis hem från jobbet och kollade på aftonbladet lite och där står det ju att carro tävlar i längdhopps så det sitter jag såklart och kollar på nu.

Annars idag har jag jobbat, slutar 12.40, vilket är väldigt skönt. Hade velat skriva att det äntligen är helg men nej då. Ska jobba över imorgon. Känner att jag måste det nu när jag varit sjuk i veckan och inte har hel betald semester.
Men men, får hoppas det går bra. Kommer vara jobbigt att släpa sig upp kl.05.00 på morgonen.
Får väl se hur det går, vet ju inte när jag kommer hem ikväll. Ska ju iväg och äta god mat och kräftor.

Men som jag har sagt, det blir en lugn helg. Har sagt det säker 100 ggr men denna helgen blir verkligen lugn. Ska bli så skönt och bara vila ut..

Hoppas ni får en bra helg !


Fredag = Kräftor

Denna veckan började ju inte som jag tänkt mig iaf. Fick åka in till sjukhuset i måndags. Fick riktigt ont i magen, vilket sen visade sig vara en infektion i lungan eller rättaresagt luftvägarna. Så har blivit hemma två dagar från jobbet nu och ätit lite medicin mot det. Känns verkligen inte alls bra just nu och tänkte jag skulle försöka mig på att jobba imorgon, så hoppas verkligen att det går bra. Inte för att jag tror det eftersom jag fick ont förut när jag bara hängde upp tvätten. Men ska försöka stå ut med lite smärta på jobbet i två dagar.

Sen på fredag ska jag med mamma och pappa åka hem till Jennica och hennes familj där även Krister och gunilla kommer vara och äta Kräftor, mmm så gott det ska bli. Blir även "vanlig" mat för de som inte äter kräftor, förstår inte hur man itne kan tycka om det men. Men alla kan inte tycka om allt. 
Det kommer bli trevligt med en lugn helg framför mig.
Sen på lördag får vi se vad som händer. Har för mig att arn kommer på bio imorgon eller när det är så kanske ska se den också. Blir iaf att ta det lungt.

Tänkte jag skulle sätta på en film eller se några avsnitt av sex and the city innan jag lägger mig. Är rätt pigg så kommer inte kunna somna på ett tag iaf. Ha en bra kväll !

Söndags kväll.

Ja i fredags efter jobbet träffade jag elin och vi gick på stan och köpte present till lina och sen inhandlade vi oss lite gott på sytemet för kvällen då vi skulle fira lina.
Kvällen var jätte rolig med förfest hemma hos lina och sen utgång till husaren.

Lördagen vaknade jag och åkte till mash med älskling för och kolla på när de skulle spela paintball. Det slutade att vi åkte hem tidigare än de och gick ut på kvällen och även denna dagen blev det husaren. Var också en bra kväll.

Idag har vi itne gjort så mkt. Har varit och handlat och håller på att göra piroger. Jäklar vad lång tid sånt tar egentligen. De är snart klara så då ska vi äta och se på film. =)

Och imorgon är det dags för en ny vecka på jobbet, usch vad jag inte vill.
Men sen är det ju faktiskt linas 20 års dag, så grattis i förväg =)

veckan snart slut.

Ja första arbetsveckan är snart slut. Kan inte säga att det är roligt att vara tillbaka men på något konstigt sätt är det skönt att det är som vanligt igen och denna veckan har gått riktigt riktigt fort. Är ju bara imorgon kvar.

Veckan annars då, i måndags var jag med sanna, vi tog en fika på stan och sen blev det att hämta mat.
på china town och hem till mig och äta, riktigt gott.
På tisdagen var det bara hem efter jobbet och duscha sen iväg till tidan då älskling, bror och krille skulle spela paintball.
Kom hem rätt sent så hann inte med mycket mer den dagen.
Onsdagen träffade jag sanna igen och vi åkte till china town och åt, igen. riktigt trevligt, får träffas så mkt som möjligt nu innan hon lämnar mig, igen. Men denna gången blir det inget USA utan Jönköping så det är ju inte så farligt  =)
Och idag då så har jag träffas Lina på fika, det var trevligt. Var längesen nu så det var skönt att träffa henne <3
Nu ska jag kolla runt på nätet lite och se lite tv sen ska vi se film här och idag är det jag som bestämmer film, blir nån av American Pie filmerna, nån av de nya. Får hoppas jag inte somnar idag igen, men det är nog ingen risk när jag väljer film, då går det ju iaf att hålla ögonen öppna.

Imorgon blir det fira lina som på måndag fyller 20 år. Så imorgon blir det fest för födelsedagsbarnet..

Tiden går för fort.

Ja tiden går verkligen alldeles för fort. Det är nu en vecka sen vi kom hem från Cypern, fattar inte vart tiden tar vägen.
Under denna veckan har det inte hunnits med mycket. Var med mamma, moste och mormor ute i torpet, gick ut i torsdags och lördags och sen har det inte hänt mkt mer. Förstår inte hur tiden kan gå så fort när man gör så lite.
Cypern förövrigt var hur bra som helst. Sol,bad och fest, vill tillbaka. Slippa tänka på något, inget jäkla jobb.
Men nu är det dags för att sätta sin fot på jobbet igen då om en vecka.

Annars igår så ringde lina =) Kul att höra ifrån dig och att du har det bra. Hoppas de resterande dagarna med kommer vara bra och fuskigt om du nu ska få åka fallskärn.

Idag träffade jag jennica, åkte till Maxi och kollade runt lite, handlade lite mat och så.
Sen åkte vi till Thai House och åt, gud vad gott det är.

Om bara några timmar landar älskling,bror och pernilla i Sverige.
Ska bli otroligt skönt att träffa älskling efter 3 veckor, Gud vad jag har saknat dig.

Men nu ska jag ta och sova så att det blir tisdag och jag får kramas med mattias <3