Sanna far snart till NY!

Ja snart så var det helg då. Känns bra men ändå inte. För det är sista helgen då sanna är hemma här i skövde. Fattar inte hur jag ska klara mig utan henne. Helt ofattbart, så en del av mig vill ha helg men ändå inte.
Det kommer ta emot att gå upp på måndag och veta när man står och jobbar att hon sitter på ett flyg, visserligen till en helt fantastisk och underbar upplevelse men jag säger bara fy fan för att sakna henne. Är så van att bara plocka upp telefonen och ringa henne när något händer, eller få oväntat och roligt besök. Alla så jävla roliga fester/utgångar, ja det finns massa, hur ska jag göra nu? 
Nee saknaden kommer vara stor, sitter redan med en gråt klump i halsen, skulle kunna komma tårar när som helst. Kommer vara en riktigt jobbig tid. Men jag kommer ju inte vara den enda som saknar henne så ska inte sitta och tycka synd om mig själv. Men älskar dig sanna och jag hoppas du får den bästa tiden. Och jag säger då det, kommer du hem utan att ha sett en kändis, ja då får du fan stanna kvar tills du gjort:P hahha..,

Nee ska väl se på film eller något snart när mattias och roberth kommer...
Ha det bra folket!