Skål !

Ja då kom man hem från sälen igår, det har varit skönt att vara borta.
Resan började med att jag blev sjuk och låg i sängen ungefär halva resan.
Vädret var väl sådär med, det snö och regna om vartannat.
Men annars har det varit väldigt skönt att komma bort från skövde några dagar iaf och vila upp sig. Tyvärr så bröt älsklingen handleden näst sista dagen. Stackarn fick köra alla dessa mil hem med den handen men hem kom vi iaf.

Snart ska jag hem till jenny och fira in det nya året med lina jenny sanna och elin. Längtar, kommer nog bli en riktigt rolig kväll..

Gott nytt år !

sälen...

då ska vi snart åka till sälen då, bra att man packar nu så här precis innan. Glömmer väl häflten som vanligt..
Får väl se hur denna resa blir, jag har blivit mr sjuk nu än i går. Så känns inte så jätte kul. Kommre väl bli att bädda ner sig direkt när man kommer upp och se lite film och ta det lungt. Sen får man se om man kan åka lite längdskidåkning eller vad man ska pröva sig på.

Sen får jag säga grattis till jennica och förlovningen..

Ha en bra vecka.. kram

ledig..

Äntligen är man ledig känns hur bra som helst. Men det är ju kul att man blir sjuk nu också. Vaknade och hade ont i huvudet, halsen och näsan rinner. Men ska köpa lite gott och bädda ner mig och se på film eler något. Om min älskling och bröder vi lsluta spela guitarr hero på mitt rum..

Imorgon är det tänkt att åka till farmor och farfar men får se hur jag mår så jag inte smittar dem. Sen kanske vi inte ska till mormor och träffa släkten på jul då pappa är sjuk och jag inte mår bra. Men får hoppas det blir bättre, vill ju träffa släkten annars kommer det ju inte kännas som jul..

Sen blir det sälen på tisdag, eller förhoppningsvis, blev ju inte alls så många som vi tänkt så får se hur jag gör. .Vill ju vara medälskling när vi är lediga nu men vill ju inte sitta där och uggla. Så får väl se hur det blir.. Vore kul om nån följde med.. Men men, får se.

Snart kommer sanna hem och då ä såklart inte jag hemma. Men vi syns när jag kommer hem. Ska bli otrolig kul <3

Helg, nästan iaf.

Ja då var denna veckan snart över och bara en vecka kvar att jobba sen blir det jul,sälen och nyår. Ska bli riktigt skönt med lite ledighet, kan ju säga att det behövs.
Ihelgen händer inte så mkt, imorgon blir det jobb igen, sen hem och baka julgodis sen antingen gå på bio eller gå ut, eller inget av dem, får se hur trött man är efter imorgon.
På söndag ska jag ta det lungt, för att sen jobba sista veckan då.

Idag träffade jag lina jenny och lisa, satt på husaren och pratade. Var riktigt trevligt. Hinner ju inte träffas så ofta nu. Kanske för att jag jämt är så himla trött efter jobbet, förstår inte det. Skulle kunna sova direkt när jag kommer hem och sova tills jag ska upp och jobba igen.Men man kommer väl in i tidiga mornar snart.

Känns ju kul att bror har fått influensa också. Ska iofs vara hos mattias från imorgon och en bra tid framöver så hoppas man slipper att bli smittat, men har ju en vana att bli det när det gäller sånt.

Sen är det ju den 14 idag. 5 månader så Älskling <3 Och snart flyttar vi, 1 februari. Då kära vänner då blir det inflyttningsfest =) Gud vad jag längtar, så blir ikea antaligen nästa helg med älskling lina och kanske pappa om han känner för att trängas med massa folk, men vore iaf kul om han följde med. Känns bättre på något sätt att han följer med, känns som han kan lite mer om flytta saker än vad man själv kan, eller kan han det? haha.

Ha en bra helg!

mer helg tack..

Ja i fredags hände inte mkt, somnade rätt tidigt för skulle upp och jobba på lördag, sen efter att jag jobbat så träffade jag lina på stan, åt lunch och köpte lite julklappar. Sen kom älskling och hämtade mig och så överraskade han mig lite och bjöd mig på middag på manogs. Ävenm om jag var proppmätt från lunchen så gick det ner lite iaf. Så himla god mat där.. Sen på kvällen blev det mer mys med lite serier och film och sånt. Somnade även tidigt denna dag med men man var ju halv död efter denna veckan också.
Idag har det itne hänt mycket, tagit det lungt och varit ute på promenad. Mysigt att gå när det regnar. Och nu är jag hemma då mattias jobbar kväll denna veckan. Tråkigt att inte träffa honom denna veckan men skönt att man får sova längre än till halv sex när han jobbar dag så man kan åka med honom till jobbet,.
 

Hoppas ni haft en bra helg !