Mitt i veckan..

Nu så har sanna precis varit här. Vi lagade mat, färskpotatis, rödspätta och sallad, blev riktigt gott.
Sen kollade vi på film, wedding planner. Var en sån där film som passade perfekt att se idag.
Nu så sitter jag här och håller på att somna, fattar inte att jag är så trött och har varit det ett par dagar nu.

Men nu är det bara 2 dagar kvar att jobba sen helg, jag hoppas verkligen det går fort för sen blir det tåget upp til Sthlm på fredag med lina och sanna som det ser ut nu iaf. Fredagen som vi planerat hitills ser ut att bli fest, lördagen är det shoppa på dagen, konsert med kent på kvällen och sen antagligen utgång igen.
Söndagen blir nog också att tillbringa i staden och sen ta tåget hem, Tror detta kommer bli en riktigt lyckad helg.

Det börjar kännas nu att det snart är semester, om inte annat än i kroppen. Jag är helt slut när jag vaknar, när jag kommer hem och när jag ska lägga mig. Förstår inte varför, har heller inte kännt mig speciellt frisk de senaste dagarna. Men det är bara att hänga ut och bita i det sura äpplet. För snart mina tjejer då sitter vi på ett flyg ner till Cyper - Ayia Napa, det ni <3

Ett år sedan.

Denna helg som var var jätte bra.
På fredagen var vi i Örlen, badade och njöt av solen. Var tänkt att gå ut på kvällen men var helt slut efter dagen så blev att kolla på film istället.
På lördagen begav vi oss till skara sommarland, var väldigt längesen man var där men det var kul. Badade en massa.
När vi kom hem var det att byta om och göra sig iordning för att åka på crusing, men jennica och jag bestämde oss när vi var i våmb att gå ut i skövde. Det var jätte trevligt, var över ett år sen vi var ute tillsammans så det var kul. Men man ångrar allt lite att man inte följde med på crusingen ändå, det verka som det varit endel folk.
På söndagen vaknade vi sent och gjorde inprincip inget, skönt det.

Men nu är snart denna vecka slutjobbad också, bara imorgon kvar. Vad skönt det ska bli med helg och sova länge på lördag. Har inget planerat så för helgen förutom att fira 11 månader med älskling, firar ju inte ett år tillsamman då han befinner sig på flyget till Thailand och jag till AYIA NAPA =) Men får hoppas på en mysig dag och sen på kvällen såklart fotboll, det går ju bara inte missa.

Imorgon är det ju studenten, att det var ett år sen man tog den. Fattar inte att tiden går så fort. Vad man längtar tillbaka till studenttiden, 07 måste nog varit det bästa året i mitt liv hitiills.
Träffade älsklingen, studenten och sen ayia napa med mina tjejer, det kommer bli svårt att slå <3


Varma dagar!!

Ja i lördags så blev det lisseberg, det var trevligt. Åkte inte allt för mycket kan jag inte påstå, köerna var ca:30 min, men alltid lika kul att åka dit ändå, även fast inte jag heller åker så mycket.
Det var ju väldigt varmt så tänkte att ja man kanske kan få lite färg, men inte fick man mycket av det heller.
På söndagen sen så var vi hos mattias mamma och grilla på kvällen, nu känns det äntligen som sommar.

Igår var vi uppe i simsjön och spela minigolf, var på delad 1:a plats men de 4 sista banorna gjorde att jag kom tvåa, men det var riktigt kul, inte varje dag man spelar det inte. Tänkte ta ett dopp men blev inte av, men det gjorde däremot älskling och bror.

Idag nu så har vi lämnat in bilen som gick sönder, Igen, sen har vi varit och handlat grill och tillbehör.
Ska nämligen sätta oss i boulonger och grilla lite tänkte vi. Mysigt.
Blir väl sent i dag igen och kommer väl halv sova på jobbet imorgon med men det gör inget för det är ju snart helg igen.

På torsdag blir det utgång, sannis och jag prata om att vara här innan och spela kubb, det tycker jag låter som en bra ide. Och vem vet nu har vi ju grill med så kanske blir att grilla med.
På fredag tänkte vi åka ut till örlen och bada och sola om vädret håller i sig och då blir det väl grilla med och sen dricka på kvällen..

Ja som det ser ut just nu så blir detta en grillar vecka för jessica, men det klagar jag inte på för det är allt gott det med =)

Sen blir det ju fotboll from nästa vecka, åh vad jag längtar..