Ytterligare en ny måndag!

Ja i lördags blev det fest hos jenny med tjejerna, var mycket trevligt. Inte ofta det händer nu för tiden men det var riktigt kul.
På söndagen sen mådde jag itne allt för bra och vaknade rätt sent. Gjorde mig iordning och sen åkte jag och älskling till farmor och farfar och fikade, fick massa recept på goda kakor, massa äpplen och present. Alltid lika trevligt att hälsa på.
Efter det åkte vi hem till mamma och pappa och där blev vi bjudna på mat, lasange, tror inte det finns någon som gör så god lasange som mamma gör. Blev kvar där ett bra tag, umgicks med emil och pernilla och kollade även på tv med mamma och pappa.
Efter det blev det åka och handla lite och hem och kolla på lite tv för att sen sova.

Och ja idag var det första arbetsdagen och jag är helt slut, är hur trött som helst och känns som helgen bara flög förbi. Men det är bara att vänta på nästa helg nu och hoppas det går fort fort fort.

Nu ska jag kolla klart på vänner och älskling ringde precis och sa att han skulle komma hem och äta.<3

Gammal?

Ja det undrar jag om jag börjar bli?

Igår efter jobbet mötte jag upp lina på stan och vi gick och kollade lite, efter det när jag kommit hem kom alex och louise hit. Efter ett tag blev vi hungriga och bestämde oss för att gå och äta, men innan det tog vi en omgång biljard.
Även det är något som man gör sällan men det är ju faktiskt roligt. Sen gick vi till mangos och åt, alltid lika gott.
Kvällen slutade sen med att sara tim och krille kom och sällskapade oss och folket började dricka. Men vart har mitt sug på drickandet/festandet tagit vägen? På hela kvällen drack jag 1 cider, 2 drinkar o 2 shottar ( 1 drink och shott fick jag ju gratis vilket man inte säger nej till, men hade inte druckit mer annars)
Tycker det är så tråkigt att jag inte har suget längre, som jag skrev till sanna igår, jag har aldrig varit så nykter när jag druckit.
Visst jag kan dricka nån/några cider men är inte sugen på att verkligen dricka sig "full" och gå ut.
Men men ikväll blir det iaf till jenny och festa med tjejerna, jag hoppas verkligen mitt festhumör kan ändras. Tror det kommer bli roligt, som jag läste i mitt horoskop, Undvik: beslutsångest. Vilket jag bestämde igår att ja det gör jag, jag följer med tjejerna ut, för det brukar alltid vara roligt. Så nu ser jag fram till en jätte bra kväll.

Men innan dess hoppas jag sanna kan färga håret på mig och sen ska jag såklart se ugly betty och greys anatomy.

Torsdag!

Ja imorgon är det sista arbetsdagen denna vecka och löning, det ska bli skönt.
Imorgon ska jag träffa lina så ska vi gå på stan lite och kolla, sen ska älskling och jag betala vår thailand resa.
Det blev dock inte det hotellet som vi tänkt utan vi fixade eget boende och tog flygstol ner istället, det är fortfarande endel pengar men det blev 6000 kr billigare tillsammans så det är ändå endel pengar.

Mer ihelgen vet jag inte faktiskt, förutom paintball antagligen på lördag och kanske fest med tjejerna men vet itne hur jag ska göra än, har fortfarande inte fått suget, men det återstår och se på lördag hur det blir.

Nu ska jag göra iordning lite här hemma sen ska vi köpa mat, gott gott =)

Wiiiii.

Och nu menar jag inte spelet wiii utan wiii vi ska till Thailand, älskling och jag.
Har varit runt och kollat resa och har nu hittat en, fick ju ledigt de dagarna till som behövdes.
Det blev det hotellet som jag kollat på och vi åker den 26 december och kommer hem den 10 januari, ska bli så skönt.
Vi har dock inte bokat och betalt, utan har 10 dagar på oss att bestämma oss, eller tills på fredag rättaresagt eftersom älskling jobbar kväll nästa vecka så måste ner på stan och betala på fredag.
Det var absolut inte den billigaste resan, jag själv tycker den blev riktigt dyr, den är 3 gånger så dyrt som när vi åkte till cypern i 2 veckor, men känns ändå värt det. Att få komma bort och ha det skönt för att sen komma hem och alla sparade pengar är borta, haha ja men det ska bli otroligt skönt..
Här kommer lite bilder på hotellet.



         

Helgen snart slut.

Ja i fredags bowlade vi, vann ju dock inte men låg först där ett tag men sista omgången gick åt helvete. Men kul var det, riktigt kul. Kommer hända oftare.
Igår var det meningen att det skulle bli paintball men så blev inte fallet så vi åkte hem till mamma och pappa och fikade lite senare på kvällen gjorde vi tacos och sen gick vi på bio, tropic thunder, ja vi var ett gäng på 10 pers så orkar inte räkna upp alla. Filmen var rätt bra, men trodde den skulle vara bättre faktiskt.

Idag nu har vi varit och handlat, ska kolla lite på tv sen ska jag göra våfflor och så blir det såklart en film ikväll med.

Imorgon hoppas jag att jag får veta om jag får ledigt vid juletiden där, för då blir det nog så att jag och älskling går ner och bokar en resa till Thailand, ja det blir dit, har velat åka dit länge så det blir det. Nu hoppas jag verkligen verkligen att jag kommer få ledigt. Då åker vi väl runt den 25 december, kommer iaf vara hemma över jul. Nej jag hoppas verkligen detta blir av, känner att jag behöver komma bort lite.

Hoppas ni haft en trevligt helg, nu ska jag fortsätta se vem kan slå filip och fredrik.

Bowling tajm..

Allt är klart, väntar bara på att tiden ska gå. har duschat och gjort mig iordning för ikväll ska det bowlas och ikväll ska det vinnas. Man kan ju önska iaf. Men kul ska det bli iaf, bowla gör man ju cirka en gång om året eller något, så kommer nog vara en riktigt stjärna.

Annars idag då, efter jobbet åkte jag mattias och hans syster och åt på Thaihouse som älsklnig bjöd på, riktigt gott.
Sen åkte vi till hans syster och hämtade vår tvätt som älskling varit så duktig och tvättat idag, var nog nästan alla våra kläder som tvättades, ja vi är inte så duktiga på att tvätta när det behövs. Men nu har han iaf gjort det.
Efter det åkte vi hem, såg på gossip girl, alltid lika bra men tyckte ändå att det var rätt tråkigt, vet inte varför.
När vi sett klart på det så gick jag ner till stan och mötte lina, gick runt och kollade lite, men hittade verkligen ingenting. Känns som skövde kanske inte har det bästa sortimentet bland kläder just nu men hoppas det kommer in mer fina kläder snart så man kan köpa lite.

Och ja efter en massa velande ser det ut som att det blir en resa i vinter iaf, bara jag får ledigt de dagarna mer jag behöver. Ser rätt mörkt ut men hoppas kan man ju alltid göra =) Thailand eller Egypten blir det, hoppas på det först nämnda men får se, blir nöjd med vad som helst där det finns värme.

Nej nu ska jag göra iordning det sista sen så blir det bowling.


Egen onsdagsmyskväll

Har precis gjort iordning ltie mat till matlådan imorgon och ska snart se på film, forgetting sarah marshall tänkte jag se som lina tipsade om.
Har bunkrat upp en massa gott, lite godis, chips men även frukt och liknande, så blir en riktigt myskväll för mig här i soffan i mitten av veckan.

Hade egentligen velat se one tree hill, har ju sett de sista avnsitten nu och det är ju så bra.
Men nu tänkte jag att jag skulle börja kolla om allt igen, var ju så längesen man såg de första avsnitten så imorgon om jag träffar sanna ska jag få låna de första avsnitten, längtar redan.
Det känns lite tråkigt att vara själv hela veckan men på ett sätt är det positivt, då kan jag faktiskt kolla på vad jag vill och hur länge jag vill, älsklingen är ju ändå inte hemma så då får man passa på när man kan.

Det är bara två dagar kvar att jobba vilket är riktigt skönt och på fredag är älsklingen ledig, får se vad vi hittar på när jag ändå slutar 12.42, längtar redan som en tok på helgen. Sen får vi se vad helgen har att erbjuda mer än lugna kvällar på fredag och lördag.

Hoppas ni har en bra kväll !


Utomlands? Ja tack =)

Nu sitter jag och kollar på ensam mamma söker, kul att det är en från skövde med.

Det blev utgång igår ändå och vad jag inte mådde bra i morse. Dethar  var en rolig kväll men märker att jag ändå behöver ta några lugna helger till. Känns inte som att det är lika kul att gå ut som det har varit.  
Efter jag släppat upp mig ur sängen åkte jag med pappa och handla sen gjorde jag ungspannkaka med bacon i, blev jätte gott. Gick in med lite mat till älskling som jobbar över idag, han började 10 i morse och jobbar i 12 timmar, men hinner iaf säga god natt och så till honom, han jobbar ju tyvärr kväll denna veckan.

Nu när det är så tråkigt väder blir man så sugen på att åka någonstanns. Egentligen skulle ju jag och älskling åka till thailand men får väl se med det, ser inte ut som pengarna räcker till, var rätt dyrt.
Men ja precis men vi har kollat på kryssning i karibien och det är hyffsat okej pris, men får gå ner till ticket nån vecka och kolla lite. Man måste ju ändå tänka på att flyg osv inte är  inräknat. Men vi får väl se hur det blir, london hade verkligen inte suttit fel heller.

Nu ska jag se klart på ensam mamma söker och efter det ska jag göra lite sallad, blev väldigt sugen på det.

Trött men ändå pigg

Igår blev det ju ytterligare en helg.
På eftermiddagen träffade jag lina sanna jenny och elin för en fika på stan, mysigt.
Senare på kvällen åkte jag och mattias och handla lite smått och gott och åkte hem till mamma och pappa där vi gjorde iordning varma mackor och kollade på film. Efter det åkte vi hem till louise och alexander, blev kvar där ett tag och när vi kom hem blev det att lägga sig och somna direkt.

Nu idag har jag varit på stan med jennica och snart ska vi åka till skara och spela paintball, eller älsklnig och alex, jag och louise ska kolla på.
Jennica kom med ett erbjudande förut och vet inte hur jag ska göra. Hon ville att jag skulle följa med ut, men har ju egentligen inte pengar till det och är jag tillräckligt pigg för det? Men får väl se senare ikväll hur det blir. Usch jag tycker inte om att vara så fattig som jag är, måste ju "låna" pengar av mig själv. Vilket även blir svårt nu när semester lönen kommer och då blir det nog en fattig månad som kommer. Men har ju överlevt förut så ska väl klara av detta med.

Ne nu ska vi åka och hämta en skjorta jag hängde undan och sen till skara.
Ha en bra helg!


Söndag och återigen Söndag..

Ja helgen snart slut då, igen.
Känns som man ändå hunnit med lite och en festfri helg, riktigt skönt.

I fredags efter jobbet åkte jag, soundes och sandra och åt på ThaiHouse, riktigt gott. Satt där ett bra tag och efter det åkte jag och handla med pappa. På kvällen sedan kom sanna och vi kollade på film och åt onyttigt.
Mattias slutade tidigare och när han kom hem såg vi äntligen på Gossip Girl och det var efterlängtat. Den serien är ju så bra och snart kommer nästa avsnitt.

I lördags på dagen åkte vi till skara och det blev paintball, efter det var det dags att åka hem och kolla när Sverige spelade kvalmatch, tråkigt att det gick som det gick.
Efter fotbollen kollade vi på tv och sen gick vi och la oss. Är lite sjuk så var inte så jätte pigg..

Snart ska vi iväg och köpa present till pappa som fyller år på tisdag, men eftersom han åker till norge inatt och inte är hemma när han fyller år så åker vi dit idag och ska äta och fira honom lite. 
Mattias bror ringde nyss och skulle låna bilen för att åka till ullared, vi fick följa med om vi ville men har ju inga pengar. Vill ju åka till Ullared nu ju, men jag och jennica ska åka dit nästa lön förhoppningsvis, om den blir bra.

Nej nu ska jag göra mig iordning för att åka iväg och leta present.


Tv, film eller sex and the city

Snart ska jag gå över till affären och köpa lite yoghurt och dricka sen gå till älskling på jobbet. Ska äta med honom nu när han har lunch.
Sen efter det vet jag inte vad jag ska göra, har beslutsångest. Ska jag kolla på tv, se om vi har någon film jag är sugen på att se eller om jag kanske ska ta och se ett sex and the city avsnitt. Tror nog att det blir det sist nämnda.

Snart är det helg, äntligen. Men som tur är har veckan gått rätt fort faktiskt. Imorgon slutar jag 12.40 och då ska jag och soundes åka till Thai house och äta, mums =)

Ne nu ska jag göra mig iordning lite och sen gå till affären.

Lina och Jenny är ju på väg till barcelona nu, hoppas ni får en jätte bra resa =)


Ska jag eller ska jag inte ?

Ja onsdag idag då, har precis duschat och fixat ihop matlådan tills imorgon. Tänkte göra potatis,lax och dillsås men jag gör nog det ihelgen istället, orkar verkligen inte fixa ihop något nu.

Senare ikväll ska jag träffa lina innan hon åker till barcelona, vet dock inte vad vi ska göra än men vi kommer alltid på något =) Ska iaf bli kul att träffa henne.

Idag skulle kunna vara en helt helt underbar dag, eller den kan fortfarande bli, men jag har beslutsångest.
Jo det är ju så att gossip girl har kommit nu och så som jag längtat. Men det är såklart att det kommer den veckan då älskling jobbar kväll ( vi ser alltid på det tillsamman) och nu vet jag inte om jag ska kolla på det ändå. Kan ju lova att han vill att jag ska vänta, men det är så svårt.
Så ja, jag får se efter jag träffat lina om jag kollar på det eller får vänta tills på fredag =(
Vilka problem man kan ha..