Äntligen...

Ja då var det äntligen helg då, vad jag har längtat. Har varit grymt trött alla dagar denna veckan så känns skönt.
Idag började det med att jag och jenny gick till stan och inhandla oss lite saker, mycket trevligt. Sen blev det hem och göra sig iordning, ut och äta med älskling jennica och niklas, gott gott. Sen gick vi till skafferiet, drack spela drack spela och så vidare, var en riktigt trevlig kväll det..
Blir att lägga sig i sängen snart för imorgon blir det upp tidigt och till ullared med älskling sanna lina och jenny, det kommer bli riktigt kul, var länge sen man träffade lina, tråkigt och sanna med, har ju gjort det fast inga längre stunder så ska bli kul.. Sen så blir det utgång på kvällen som det är planerat så det ser ut som att det blir en bra helg detta =)

Orka..

Nee kan det inte vara helg nu för orkar inte jobba mer, är trött som bara den. Men som tur vad är det bara två dagar kvar så skönt det. Sen är det en löning imorgon och en på fredag, blev lite mer än vad jag hade tänkt mig, eller ganska mycket faktiskt så riktigt skönt det.
Idag annars då på jobbet så gick det verklgen inget bra, var trött så gjorde massa fel. Var helt borta i huvudet, kändes fan inte som att man var med någonstanns.. Så då blir det lägga sig tidigt idag så att man är piggare imorgon, får väl se hur det går..


Ska iaf göra klart min matlåda nu och sen se nån serie eller film..


Minnen..

Sitter här och tänker på alla underbara minnen, resorna med så många skratt och alla utgångar, middagar och allt sånt trevligt med mina underbara vänner.
Kommer och tänka på vissa roliga saker som sades under resornas gång men bland det roligaste måste nog vara..

Vi anländer till ayia napa 2007 och vårat hotell, kommer in och där sitter en kille i en fotölj vid ett helt vanligt bord.
L: Vart är receptionen eller?
S: Jag tror han är receptionen

Turkiet/Marmaris 2006
När vi kom till hotellet så såg in poolen så fräsch ut. Vi går iväg från hotellet en stund för att kolla runt lite. Sen när vi kommer tillbaka.
L: (skriker) Men dem städar ju faktiskt här..

Okej ni som inte var med på resorna tycker säkert det är skit tråkigt, men jag var där och jag skratta. 
När man tänker tillbaka på allt man gjorde och allt som hände så kan man inte annat än att längta tillbaka.
Tänk bara på ayia napa 2007, hur underbar var inte den resan? Det blir ju absolut en ayia napa 2008, inget snack om saken. För där är det bara att ligga vid stranden/poolen, hem och äta, göra sig iordning och ut och festa. Man behövde inte tänka på någonting, det var underbart!
Fattar inte det, men man sitter bara och tänkte på det så får man upp ett stor leende på läpparna. Så nu kommer iaf jag sova gott i natt..


Ja eller nej?

Ja då var man på utbildning idag, var skönt att slippa jobba idag =)
Älskling ringde om lägenheten idag och nu helt plötsligt så får vi den om de som bor där nu får flytta tidigare. Ahh jag blir inte riktigt klok på detta. Ena stunden får man den andra stunden inte osv. Men får väl hoppas att det går vägen nu då. Han skulle ringa i veckan nu så =)

Annars idag händer inte mycket mer, ska laga lite mat sen till jobbet imorgon och hoppas att greys anatomy är klart så man kan se det. Älskling, bror och krille skulle se nån dålig film så jag kollar de istället.

Ha det bra !

Tiden går fort..

Det är sjukt vad helgen går fort. Känns som man inte haft någon helg alls. Har iaf hunnit med att stor städa, tvätta och sett film och bara myst med älsklingen. Har faktiskt inte orkat så mycket mer.
Fattar inte att det redan är söndag och snart är det dags för att gå upp och gå till jobbet, men som tur var är det utbildning imorgon så blir iaf en dag mindre att jobba. Fast imorgon kommer det nog gå mycket saktare än om man skulle jobbat, känns som tiden går fortare då när man har något att göra hela tiden. Sen får jag hoppas att min magvärk som kommit nu går över i veckan så man slipper den..

Hoppas älsklingen inte jobbar på lördag nu så vi kan åka till ullared, jag älskling sanna lina och jenny. Skulle vara riktigt kul. Och sen när man inte sett lina på ett väldigt bra tag och inte träffat sanna så mycket det senaste heller. Vore som sagt riktigt kul så hoppas verkligen på det. Och sen är det som sagt lön på torsdag och fredag. hihi..Men det försvinner en jäkla massa redan när jag får pengarna. Men lite ska det allt bli över får vi hoppas..

Nu ska jag försöka slita älsklingen från datorn för nu börjar jag bli trött och vill sova =)

sova ut var det ja...

Ja då var det lördag, tänkte att jag skulle sova ut idag men istället vakande man pigg som bara den klockan åtta. Men har hunnit med lite tills nu iaf, diskat och städat lite. Ska ju städa och tvätta idag men då blir det inte lika mycket senare. Är riktigt trött faktiskt men kan inte sova, men det kan ju däremot älsklingen som sover som en stock när man far runt som en jahu och för en massa oväsen, men det är ju kul för honom det, verkligen :P

Ja idag som sagt blir det städa, tvätta och allt sånt kul,inte. Ska iväg och handla lite sen, blir en mysig hemmakväll tror jag. Kan behöva vila upp en lite denna helgen. Men jobbar ju inte på måndag utan ska på en utbildning och klagar gör man ju inte, för börjar ju kl.08.00 istället. Så får sova lite längre.
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, men blir väl det gammla vanliga att kolla film och bara ta det lungt. Ska väl försöka följa med pappa och handla, var ju inte med förra helgen. Saknar pappa lite faktiskt. Eftersom han jobbar i norge och bara är hemma på helgen och att man tillbringar helgerna hos älsklingen så ser man honom aldrig.

Men nu ska jag krypa ner hos älsklingen i sängen och försöka att kanske få sova en liten stund iaf.
Ha en bra helg !

fredag fredag, tack.

Ja inte mår man mycket bättre idag heller. Men bara bita ihop och se glad ut.. Blir idol ikväll iaf, sen kommer älskling och hämtar mig i natt så ska vi sova hos han ihelgen. Eller ja det är väl där vi är hela tiden när vi inte jobbar om varandra varannan vecka då.
Ihelgen blir det nog att ta det lungt, se en massa film och bara ligag i sängen och mysa. Det låter som en bra helg för mig iaf =) Men sen ändras ju de planera titt som tätt också..

Ringde den där jävla bostad saken idag. Blir fan riktigt förbanad snart. Skulle ju fått en lägenhet men sen gjorde de fel men så sa han att de hade en i trappuppgången brevid. bra tänkte jag, men ringde idag och då var det folk som var före mig i kön hel plötsligt. Det sa han inget om när vi prata. Så får väl bara hålla tummarna nu att vi får den ändå och att folket innan som ska kolla på den inte tycker om den ;P haha

Sen blir det ullared nästa helg. Ska bli kul kul. Får ju en lön från volvo och en 2 veckors lön från addici så lite pengar har man ju iaf då =)

Ibland så..

Mmm mådde inte direkt bra idag men gick till jobbet ändå, kan inte vara sjuk nu och måste ha pengar om det blir flytt för älskling och mig. Kände mig lite bättre framåt dagen där men är ingen höjdare att jobba sjuk. Men imorgon blir det en tidigt dag, slutar 12.47 så det blir prima ballerina det. Ska väl kanske till stan och fixa nytt konto och sen till älskling och vänta på honom tills han slutar vid tolv.

Annars idag har jag fått veta att vi ska till sälen v.52. Blir nog ett gäng där, tror det var 14 sovplatser som mest.
Får hoppas att det blir av, vore kul isåfall. Fast sen att släppa ner jessica i en backe är kanske inte så lyckat. Kolla bara hur det gick i branäs när vi var där med jennicas skytter gäng. Det var att åka i alltså jag lovar 250 km och sen inte kunna stanna utan slänga sig. Hade ett antal blåmärken på ben och rumpa och min axel, ja den var väl inte användbar på ett par dagar, men kul var det iaf. Men denna gången blir det utan sanna "blondie". Varför ska du till New york ett år för. Vem ska jag åka med till london och låsas att vi inte är turister fast man ser det på 5000 mil och hur ska det bli år 2008 ayia napa, denna gången utan sanna. Hur ska alla utekvällar bli? Vem ska man tvinga lyssna på ens tjat nu? Hur ska det bli att fira in ett nytt år utan sanna brevid sig som det varit ett par år nu. Ja det kommer bli ett jobbigt år. Hoppas aldrig att den 26:e november kommer att inträffa iår så slipper vi alla tårar. Vi hoppar över det datumet och så blir sannis kvar i Sverige. Det låter bra tycker jag.

Neee nu ska jag ta och se på tv. Om man nu kan få bort bror därifrån. Han kollar ju ändå inte på något vettigt. Vänner tycker jag är lite bättre. Ha det bra.

Ännu en vecka...

Då var det en nu arbetsvecka då. Inte lite segt att gå upp, finns nog inget värre än väckarklockor. Man vaknar och tänker jag får sova lite till men 5 min senare ringer den och då är det dags att gå upp. Eller ja det är väl mer älsklingen som tvingar upp mig och jag vill ligga kvar och sova.. Men det gick bra idag, stressigt men det gjorde ju att tiden gick lite fortare

Helgen gick fan för fort... Fredagen år vi mat med tim och sara och på lördagen blev det utgång, trevlig kväll ändå, sen åkte vi till jennica och niklar på lite efterfest, vilket blev lite sent för blev inte mycket sömn den natten. Skulle upp tidigt för att åka till älskligens pappa och fira honom, var där ett bra tag för att sedan åka hem till mig och sen handla och sen så dog jessica i sängen och sov gott den natten..

Ja sen får vi inte glömma att älsklingen och jag varit tillsammans 3 månader i igår.. Älskar dig.. <3

helg helg helg... TACK!

Äntligen helg. Slutade tidigt igår, redan 12.42, skönt det men var sååå segt i slutet. Men det går bättre och bättre på jobbet iaf, tror nog konstigt nog att jag tycker om det, hehe. Men har haft sån huvudvärk nu i två dagar och blött näseblod pga det, men som tur var har det inte hänt på jobbet iaf.

Idag ser et ut att bli fest iaf. Får se om man orkar med det men så blir det nog. Sanna var sugen också så.
Sen imorgon ska vi till älsklingens pappa för han fyller år och sen blir det att ta det lungt tills en ny vecka börjar på jobbet. Helgerna går så otroligt fort, usch..

Ser ut att bli så att älsklingen och jag flyttar den 1 januari. Blev ju något fel på lägenheten vi skulle ha, eller de hade krånglat till det men som tur vad så fanns det en ledig i trappuppgången brevid så ska bara få hem papper och ringa och kolla på lägenheten så hoppas jag att vi vill ha den =)


Ha en bra helg!

avklarat..

Då var första veckan på volvo klart. Har ont i fötter, fingrar ja överallt inprincip men känns bra ändå.
Ska snart iväg till jennica och niklas och spela lite poker, får väl se om man får vara med. Inte mitt fel att jag tycker om att blanda färger =)
Sen så kommer älskling hem i natt så ska ta och traska dit.. ska bli skönt att äntligen få umgås lite med han.
Inte gjort det på hela veckan, förutom att han sovit här och då blir det ju inte mycket prat från min sida utan sömn :P

Skrev ett inlägg igår där jag glömde nämna min kära vän lina som jag med saknar. Glömde gjorde jag inte för henne tänkte jag allt på med, men kollade inte igenom det jag skrivit..

Så nu ska jag göra mig iordning och sen åka till skultorp för lite poker och sen träffa älskling..
Hoppas på att vi får ta och kolla in våran kanske lägenhet snart. Hoppas verkligen den är bra för ligger så perfekt..

Hej då!!!!

torsdag...

I natt sov älsklingen här. Träffas ju inte varannan vecka då vi jobbar om varandra. Saknar honom massor nu. Så skönt att han sov här.
Har jobbat idag med sen när jag kom hem ringde jag och ska få en intresseanmälan skickad hem till mig på lägenhet. Verkar bra och om jag inte lyssnade dålig så var det bra hyra med. Nära och bra till jobbet, älsklingen har jobbet typ precis utanför dörren och jag får ta en liten cykeltur på 5 min isåfall. Vad jag fattade för har jag första ching på den om det blir att vi vill ha den, så får se hur det slutar. Har inte berättat för älskligen än om detta  då han jobbar nu men han blir nog glad får vi hoppas =) Kanske kommer i natt med, får se om man har sån tur igen. Så får se hur det blir med allt det om man fattat allt rätt.

Imorgn har man gjort första veckan på volvo då, än så länge så känns det bra faktiskt. Förutom att jag är himla trött när jag kommer hem.

Nu när man börjar jobba och blivit "vuxen" har jag börjat tänka på gammla minnen. Våran resa till marmaris, med många små olyckor men så underbart, vår brandstationsnatting i malmö för att se the kooks, otroligt upplevelse, sen såklart resan tipp cypern-ayia napa i sommras, sol bad fest, kunde inte blivit bättre. Och sen såklart alla roliga och underbara stunder med vännerna som man träffar allt för sällan nu. Jenny jobbar jag ju med men sanna åker ju snart till Usa antagligen redan nästa månad, lisa och elin var ett tag sen man såg nu och jennica som nu skaffat sin lilla om snape var också ett tag sen.

Första riktiga dagen..

Ja då har man börjat riktigt dagen denna vecka på volvo. Har annars har information och sådant i måndags och i tisdags, fast jobbad halva dagen i måndags. Så idag var första hela dagen, kändes bra men lite ont i fötter och händer och det men det går väl över det med. Känns bra faktiskt, tiden går rätt fort och trevligt folk så det ska nog bli toppen detta.

Annars händer inte så mycket mer annars, blir att man ser film och sådant när man kommer hem från jobbet, träffar lite kompisar och så, annars inte mycket mer.

Ihelgen ska jag kanske jobba på lördag men får se, älsklingens mamma ska ju flytta och ska hjälpa till sen till hans pappa och fixa med bilen. Men kanske blir jobb eller så tar man det lungt nu i början =)
Sen hoppas jag att det ska finnas tid att träffa mina underbara vänner, var ett tag sen nu så skulle vara riktigt kul. Sen blir det att bara ta det lungt och vila upp sig för en ny vecka.

Ska försöka bli bättre på att skriva, har fått lite klagomål från mina kära kompis lina, så ska försöka förbättra mig ....