Twilight..

Ja igår blev det bio, twilight med sanna älskling, annelie, emanuel, birgitta och hennes kompis.
Det var en av de bästa filmer jag sett om kanske itne den bästa. Just nu känns det så för vilken känsla man hade efter filmen. Åh den var helt underbar, till och med så bra att jag och sanna ska se den i veckan igen. Jag brukar aldrig se en film på bio 2 gånger men denna är bara ett måste.
Jag och sanna var som två små barn när vi kom ut från bion.

Idag annars ska vi handla, göra mat och bara mysa ikväll, mattias jobbar ju kväll denna veckan nu =(

Men nu ska jag läsa klart något sanna lurat i mig sen in i duschen.

Vinterland.

Ja nu har snön börjat komma, på både gott och ont. Det är riktigt mysigt att gå i stan när snön faller ner och lampor tänds, även om man sitter och fikar på ett mysigt kafe, men sen är det ju alltid när snön smälter bort och det blir massa blask. Jag hoppas iaf att det kommer vara snö på jul och att det även kommer att snöa, för då är det verkligen jul =)

Jag blev väckt av ett meddelande från min kära vän Jennica där hon berättar hur underbart de har det, ligger vid stranden med strålande sol och 30 graders värme. Sånt blir man ju såå glad av när man kollar ut och ser all snö och får gåshud bara på att tänka på hur kallt dem kommer vara att gå ut sen. Men hon ska få igen sen när jag är i Thailand.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen till polisen för nytt pass, sen kommer sanna och plockar upp mig för att åka till grans och köpa godis till bion ikväll..

Staden snart.

Ja snart ska jag gå iväg till stan för att träffa lina, ska kolla lite affärer och sånt, ska bli trevligt.
Senare ikväll sen ska jag sanna och jennica ut och äta och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Ska iaf bli roligt och mysigt att träffas <3

Annars ihelgen vet jag inte vad som händer, eller rättaresagt imorgon. Varför måste helgerna vara så korta för? De går ju så himla snabbt också.
Fast på ett sätt är det väl bra för då sitter jag och älsklnig på ett flyg till thailand. Åh vad jag längtar.

Men nu ska jag börja gå mot stan och lina.

Farsdag!!

Ja nu är det söndag och farsdag så då sitter jag hemma hos mamma och pappa.
Jag blir nog här hela dagen, kom vid halv elva och åker nog inte förrens ikväll. Jag firar pappa lite och passar på att tvätta lite när jag ändå kommer vara här ett x antal timmar.

Igår annars då så åt vi ju tacos på kvällen, riktigt gott, sen åkte jag älskling tim krille emil pernilla till stan och körde lite biljard. Känns som man spelat det rätt mycket det senaste men inte blir man bättre för det inte.
Sen åkte vi hem till oss (förutom emil och pernilla) och spelade lite spel. Jag kollade först på ugly betty och greys anatomy och var sedan med och spelade scene it eller vad det heter och ja, jag kom iaf sist. Jag var värdelös och jag fick till och med poäng för att jag var så dålig:P
Guitarr hero var bara för mig att glömma att spela, är inte alls bra på det heller och får så jäkla ont i handlederna efter bara typ 2 ggr så jag gick och la mig.

I morgon ska jag träffa lina iaf, var längesen nu, saknar och sen även sanna och jennica. Får hoppas denna veckan går lika fort som denna förra veckan gjorde så att det snart blir helg igen.




Luktar tacos..

Ja helgen är snart redan över känns det som och ångesten för en ny vecka börjar komma..

I fredags efter jobbet så åkte jag med soundes när hon besikta bilen och sen till sanna och kolla när hon skulle tatuera sig, blev jätte bra. Jennica plockade upp mig och jag fick åka och köpa min efterlängtade sallad på prima, mums.
Jag skulle ju ta det lungt denna helgen men så ringde jennica mig vid en 22.00 på kvällen och ja, det slutade med att jag och hon gick till husaren och drack lite. Var trevligt, det var ett tag sen bara hon och jag gick ut.
Och även ett tag sen jag sanna jennica umgicks allihoppa, alltid trevligt att umgås med de man tycker mest om <3
Man tänker ibland på gammla tider och kollar på hur det ser ut nu, vilken skillnad många saker är, ibland på gott ibland på ont, men det är väl det hinder som finns nu när man ska ut i vuxen världen. Vad hemskt det låter egentligen, vad skönt det var att bara vara liten och slippa tänka på något.

Men jaja iaf på lördagen vaknade jag och fick stressa som en idiot, mattias sov lite för länge och var tvungen att skynda sig ut till sin pappa och byta däck och då passa jag på att åka hem till mamma och pappa lite, myste med katterna och kollade på tv.

Nu luktar det tacos i vår lägenhet, älskling håller på att laga iordning. Efter vi har ätit klart blir det antingen biljard eller bowling, inte bestämt än, men sen är jag också sugen på att gå på bio men vet itne vilken.

Imorgon är det farsdag och då blir det åka hem till pappa en stund..